Skip to content
OM MULTICOMPONENT

Multicomponent Norden AB din leverantör av elektronikkomponenter. Vi representerar ledande tillverkare inom fem olika produktområden: Opto/Display, Strömförsörjning, Högspänning, Elektromekanik och Sensorer. Vi är lokaliserade i Mölndal  en del av tätorten Göteborg.

Med vår mångåriga erfarenhet hjälper vi och guidar dig till det optimala valet av komponenter för din applikation. Tillsammans med våra leverantörer kan vi skräddarsy lösningar för att möta dina krav. Samtidigt kan vi erbjuda logistiklösningar som optimerar flödet för din produktion.

IM_023

På Multicomponent Norden AB förser vi våra kunder med produkter och tjänster som i kvalité uppfyller våra kunders förväntningar och krav. Vi är certifierade i enlighet med kvalitetssystem ISO9001:2015.

Vi värnar om vår miljö och vikten av att vår verksamhet skall ha så minimal påverkan som möjligt. Därför är vi certifierade i enlighet med ISO14001:2015. Multicomponent handlar bara komponenter och material från leverantörer som delar våra värderingar kring mänskliga rättigheter, etik och miljöansvar. (se även vårt ”Statement conflict of minerals”)

DOKUMENT
Back To Top